Şehidimiz Cengiz Gülcü

Şehit Bordo Bere İs. Astsubay Üstçavuş Cengiz GÜLCÜ

18.10.1983 tarihinde Isparta'nın Şarkîkaraağaç ilçesi Gök söğüt Köyünde Dünyaya Gelmiştir. Babasının adı Mevlüt Annesinin adı Fidandır. İlkokul Eğitimini Göksöğüt ilkokulunda, Ortaokul eğitimini Göksöğüt ortaokulunda, Lise eğitimini Göksöğüt Lisesinde Bitirmiştir. Liseyi bitirdikten Sonra Astsubay Sınavlarını kazanarak İzmir Astsubay Meslek yüksek Okuluna Başlamıştır.2004 yılında Okulu bitirirken Bordo Bereye Seçilmiştir. Şehidimiz Her Dalda Kendini iyi yetiştirmiş ve onlarca Başarı Belgesi almış Vatanı için ülke içinde ve dışında sayısız çatışmalara girmiştir.31 Mart 2008 tarihinde 25 günlük evliyken Bestler Dereler Bölgesinde Özel kuvvetler komutanlığından görevli uzman çavuş Faruk KAYA, Yüzbaşı Hasan HATIL ile birlikte Şehit olmuştur. Çatışmada 10 subayımız Yaralanmış 24 terörist öldürülmüştür. VATAN MİNNETTARDIR.

RUHUN ŞAD OLSUN.

...........şehidimiz